De Samenwerking mailing

Nieuwsbrief 2 januari 2019

 

Veel succes in 2019!
De Samenwerking wenst u een gelukkig nieuwjaar voor zowel privé als bedrijf! Samen gaan we ook in het nieuwe jaar voor zichtbaar resultaat. De buitendienst staat voor u klaar!

In deze nieuwsbrief de volgende onderwerpen:

 

RVO

Derogatie 2019

Het is vanaf nu mogelijk om via de site van RVO voor het jaar 2019 derogatie aan te vragen. Dit dient te gebeuren in de maand januari.
Bij het aanvragen van derogatie kunt u ook de voorwaarden zien. Hier zijn geen veranderingen in ten opzichte van vorig jaar.
De belangrijkste voorwaarden zijn het opstellen van het bemestingsplan 2019 en het indienen van de aanvullende gegevens (voorraden mest en kunstmest) voor 1 februari!

   
Voerleveringen afgelopen week

Voerleveringen afgelopen week

Mede door het tijdig bestellen van u en het harde werken van de collega’s van productie en transport is het gelukt om iedereen van voldoende voer te voorzien tijdens de feestdagen. Het kan voorkomen dat er een ander tonnage is geleverd dan dat u besteld heeft i.v.m. een efficiëntere planning. Wilt u de afleverbon controleren zodat u niet voor verrassingen komt te staan met opeens een lege bulk?

   
Aankondiging Licentieavonden

Aankondiging Licentieavonden

In januari organiseren wij weer op vier plekken in ons werkgebied licentieavonden. De avonden zullen in het teken staan over de laatste ontwikkelingen en inzichten op het gebied van een optimale productie van eigen land. De bijeenkomsten tellen mee voor het verlengen van uw spuitlicentie onderdeel: Teelt.
Voor data en opgeven, klik hier »

    
Bemestingsplan

Bemestingsplan 2018

De maand januari is de maand om het mestplan van 2018 af te ronden. De gegevens hiervan kunt u ook gebruiken om de Kringloopwijzer in te vullen. In het laatste SamenwerkingsInfo heeft u daar meer over kunnen lezen.
De voer-, mest- en kunstmestvoorraden van 1 januari moeten daarbij ook worden meegenomen. Dit biedt tegelijk de mogelijkheid om nog eens kritisch naar de ruwvoerpositie op uw bedrijf te kijken en indien nodig op tijd maatregelen te treffen. De buitendienst denkt hier graag met u over mee.

   
Afmelden?