De Samenwerking mailing

Nieuwsbrief 16 januari 2019

 

In deze nieuwsbrief de volgende onderwerpen:

 

Derogatie aanvragen

Derogatie 2019: Let op factuur!

In de vorige nieuwsbrief schreven we over het aanvragen van derogatie vóór 1 februari. Dit jaar moeten er voor het verlenen van de derogatievergunning leges betaald worden. Dit kost 50 euro.
Echter de factuur wordt niet gemaild of per post opgestuurd! Deze is alleen te zien via 'Mijn Dossier' op mijn.rvo.nl. Na de aanvraag is deze niet direct te zien, maar wel binnen 24 uur. Er is een betalingstermijn van 4 weken. Na betaling is de aanvraag definitief, vergeet dit dus niet!

   
Floré viert 40-jarig jubileum

Floré Mulder viert 40-jarig jubileum

2 januari j.l. was Floré Mulder 40 jaar in dienst bij De Samenwerking! Een bijzonder jubileum waar we vorige week met de buitendienst, het managementteam en familie bij hebben stil gestaan. In de gehouden speeches werd Floré geroemd om zijn passie, enthousiasme, doorzettingsvermogen en het warme hart wat hij heeft voor De Samenwerking én alle veehouders, al 40 jaar lang.
We hopen nog vele jaren gebruik te maken van de inspiratie, kennis en kunde van Floré in de buitendienst.

   
Herinnering Licentieavonden

Herinnering Licentieavonden

Vanaf a.s. maandag organiseren wij een 4-tal spuitlicentie-bijeenkomsten. De avond in Haastrecht op maandag 28 januari is inmiddels vol. Deze avonden zullen in het teken staan van de laatste ontwikkelingen en inzichten op het gebied van een optimale productie van eigen land. 
Voor het programma en aanmelden, klik hier »

    
Bemesting met sleepvoet

Bemesting met sleepvoet

Na tijden van onzekerheid heeft minister Schouten besloten om de sleepvoet (nog) niet te verbieden vanaf 2019. Er zijn wel een aantal voorwaarden voor het aanwenden van drijfmest op grasland op klei- en veengrond:
Lees meer »

    
FeedM inzicht in uw bedrijfsresultaat

FeedM, inzicht in uw bedrijfsresultaat

U kunt FeedM gebruiken om inzicht te krijgen in uw voerkosten, voersaldo en saldo per koe.
We willen alle gebruikers vragen om in de komende weken alles na te lopen en met name ook de bijproducten in te vullen. Eind maart zullen we een bijeenkomst beleggen om met elkaar de cijfers van 2018 te bespreken. Bent u nog geen gebruiker? Informeer dan naar de mogelijkheden bij uw adviseur.

   
Afmelden?