Selko TMR

Selko TMR kunt u gebruiken op uw kuil, maar ook in uw voermengwagen. Selko TMR is een speciale combinatie van organische zuren, er is aangetoond dat dit een positief effect heeft op voeropname en uiergezondheid van uw melkvee.
Van 1 september t/m 31 oktober in de aktie!!
 
       
Selko TMR    25kg (can)    
  225kg (vat)    
  1000kg (IBC)       
Voor prijzen kunt u het beste contact opnemen met uw vertegenwoordiger.
       
Dosering:      
Als toplaag van een kuil: 0,7ltr per m2
Voor in een voermengwagen: 1,5 tot 2kg per ton

 

Voorkom broei, houdt voeropname op peil!    

In de praktijk blijkt het niet altijd eenvoudig om de kwaliteit (broei) van het voermengwagenrantsoen te beheersen. Een enorm aantal gisten zorgt ervoor dat goed verteerbaar energie en eiwit wordt afgebroken. Dit betekent drogestof verlies en daling van de voeropname.

Rantsoen-temperatuurstijgingen van meer dan 20 graden Celsius tijdens zomerse dagen zijn geen uitzondering. Elke graad temperatuurstijging kost gemiddeld 0,25% droge stof, oftewel onder zomerse omstandigheden 5% droge stof per dag! 

Met de toevoeging van 2 liter Selko® TMR per ton blijft uw voermengwagenrantsoen beter geconserveerd. De smakelijkheid blijft behouden en de voederwaarde van het voermengsel blijft op peil.

Selko®-TMR is een speciale combinatie van organische zuren voor melkvee. Door de uitgekiende balans van organische zuren wordt de microbiologische kwaliteit van het rantsoen verbeterd. Uit praktijkproeven is aangetoond dat dit een positief effect heeft op voeropname én uiergezondheid. 

 

 

 

 

« Terug naar het nieuwsoverzicht